Kedves Barátaim! PDF Nyomtatás E-mail

Április 11-én Zala megye polgárai ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP, és az általa képviselt jobboldali értékrend iránti elkötelezettségüket és hűségüket. Zala megye, ahogyan négy évvel ezelőtt, úgy most is kiemelkedően magas számban adta le voksát a pártszövetség mellett.

Köszönet illeti mindazokat, akik éltek demokratikus jogaikkal, elmentek szavazni, és kinyilvánították: véget akarnak vetni annak a korszaknak, mely súlyos bajokba taszította Magyarországot, az itt élőket.

Külön köszönöm mindazok támogatását, akik Zala megye 3. számú választókörzetében szavazataikkal engem támogattak. S mindenképpen köszönet illeti azokat, akik munkámat, illetve a Fidesz munkáját az eltelt négy évben, és különösen most, a kampány időszakában segítették. Nekik, mindannyiuknak köszönhető, hogy ebben a választókörzetben nem lesz szükség második fordulós szavazásra, és nekik köszönhető a kiemelkedően magas, 63,87 százalékos szavazati arány is, mellyel személyemet és az általam képviselt politikát támogatták.

Kedves Barátaim!

Mindannyian tudjuk: nem dőlhetünk elégedetten hátra. Nemcsak, mert több körzetben még egy forduló előtt állnak a polgárok (nekik - központi döntést követően - segítséget is tudunk küldeni Önök, illetve aktivistáink által), s nemcsak, mert igen nehéz, komoly és felelősségteljes munka vár az új kormányra, és ránk, mindannyiunkra. Nem dőlhetünk hátra azért sem, mert ezzel a lendülettel, erővel és kitartással kell készülnünk egy újabb, valamennyiünk életét meghatározó választásra: az önkormányzatira. Már csak néhány hónap, és döntenünk kell, kikre bízzuk itt, helyben jövőnket.

Az önkormányzati választásokra való felkészülésben is szükségünk lesz Önökre, az Önök támogatására, segítő munkájára.

Ezt a lendületet és kitartást, ezt az erőt, mely megnyilvánult április 11-én, vigyük tovább!

Köszönet végezetül támogatásukért s azért a megtiszteltetésért hogy újra Önöket képviselhetem, s ne feledjék a választásnak még sok választókerületben nincs vége, lelkileg és aki teheti munkájával is támogassa ezeken a helyeken a Fidesz- KDNP jelöltjeit a második fordulóban , ahhoz hogy gyorsabban tudjunk változtatni az ország erkölcsi és gazdasági állapotán még számos helyen győznünk kell. 

Köszönettel:
                          Manninger Jenő 
                      országgyűlési képviselő