Manninger Jenő országgyűlési képviselő sajtóközleménye PDF Nyomtatás E-mail

Manninger Jenő országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP) felszólítja a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. vezetőit és a tulajdonosokat, hogy várják meg az új kormány hivatalainak felállását, mielőtt hosszú távú elkötelezettségeket vállalnak.

A Nonprofit Kft. igazgatójának aláírásával meghirdették a hévízi gyógy-tó kifolyója melletti Castrum Gyógykempinget, bérbe adás céljából. A hévízi gyógy-tótól mindössze 50 méterre fekvő, több mint kéthektáros kemping területe Hévíz közép- és hosszú távú lehetséges fejlesztési terveinek kiemelt részét képezi.
A Gyógykemping bérbeadási pályázat elbírálásra 30 napot szabtak. A határidő lehetőséget ad arra, hogy a város és az új kormány hamarosan felálló tulajdonosi képviselete  átgondolja a pályázat kiírását. 
Manninger Jenő országgyűlési képviselő felszólítja őket, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel: ne hirdessenek eredményt, hogy ne valósulhasson meg esetlegesen egy Hévíz városa és a térség gazdasági érdekeivel ellentétes bérbeadási szerződés!


Manninger Jenő  
országgyűlési képviselő, Fidesz, Zala 3. sz. választókerület