Manninger Jenő országgyűlési képviselő segítsége a rászorulóknak PDF Nyomtatás E-mail

Manninger Jenő, Keszthely és környékének országgyűlési képviselője elmondta, hogy saját jövedelméből az elmúlt egy év alatt több mint egymillió forintot adományozott összesen jótékonysági célra, így legutóbb februárban 50 ezer forinttal támogatta a keszthelyi kórház alapítványát, ezen felül pedig márciusban további 500 ezer forintot adományoz jótékonysági célra a rászorulóknak a keszthelyi Szent Erzsébet Alapítvány segítségével.

 

Rászoruló, elsősorban egyedülálló, gyermekeit gondozó, kisnyugdíjas vagy beteg hozzátartozót gondozó személyek jelentkezését várjuk.

Kérjük, írják meg kérelmükben indokaikat, családi keresetük vagy nyugdíjuk összegét, valamint közüzemi számladíjukat, szükség esetén gyógyszer számlájuk összegét, és 2012. március 30-ig juttassák el postán vagy személyesen a keszthelyi Szent Erzsébet Alapítvány részére a következő címre: 8360 Keszthely, Bakacs u. 10. Az adomány egyszeri, s előreláthatóan személyenként 20 - 50 ezer forintig terjedhet. A kiutalásról az alapítvány kuratóriuma dönt majd.