Manninger Jenő
Programajánló PDF Nyomtatás E-mail

* Álombálom - Ghymes együttes lemezbemutató koncertje. Március 13-a 19.00 óra. Hevesi Sándor Művelődési Központ, Nagykanizsa.
* Ismerős Arcok koncert Zalaszentgróton a Városi Művelődési Központban március 14-én 18.00 órától.
* Március 14.-én szombaton az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepség előestéjén a Keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ fáklyás felvonulást szervez. Indulás: a Balaton Színház elől 18 órakor.

Bővebben...
 
Alapítvány a kórházért PDF Nyomtatás E-mail

A keszthelyi kórház életben maradása érdekébe a kórházat támogató alapítvány életre hívását kezdeményezte Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés elnöke és Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármes- tere. Manninger Jenő ezzel kapcsolatosan elmondta: minden eszközt meg kell ragadni, hogy a kórház életben maradjon.

Bővebben...
 
Keszthelyi aktualitások PDF Nyomtatás E-mail

Nem mondanak le az önként vállalt feladatokról - elfogadták Keszthely költségvetését. Februári testületi ülésén a keszthelyi képviselő-testület megszavazta a város idei évi költségvetését. Ruzsics Ferenc polgármester elmondta: a költségvetés bevételi főösszege 6.014.882 eFt, a kiadási főszám 6.662.698 eFt, a tervezett hiány pedig 647.816 eFt, melynek pótlását működési hitelből fedezi a város.

Bővebben...
 
Az Európa Parlamenti választások időpontja: 2009. június 7., vasárnap PDF Nyomtatás E-mail

Az európai parlamenti választásokkal, azok fontosságával kapcsolatosan Manninger Jenő, fideszes képviselő elmondta: a választásnak valóban komoly tétje van, belpolitikai tekintetben is, hiszen az EP-szavazás akár ,,előválasztásnak" is tekinthető hazánkban. Az Európai Parlamentben Glarttfelder Béla a Zala megyei kapcsolattartó.

Bővebben...
 
Mohácsi József országgyűlési képviselő részére PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Képviselő Úr! Ön előtt is bizonyára közismert, hogy a keszthelyi kórház milyen finanszírozási nehézségekkel küzd. Ennek elsősorban az az oka, hogy a tavalyi évben a kormányzat az egészségügyi struktúra átalakítás címén jelentősen csökkentette a városi kórház aktív ágyszámát, ezzel együtt annak pénzügyi támogatását is. Az elmúlt évben és idén ezt a hiányt Keszthely Város Önkormányzatának kellett kipótolnia, biztosítva ezzel a kórház megmaradását és működését.

Bővebben...
 
Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács üléséről PDF Nyomtatás E-mail
A közoktatási infrastruktúra fejlesztések uniós pályázatával kapcsolatban Manninger Jenő, a Zala Megyei Területfejlesztési Tanács és a Zala Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, örvendetes, hogy végre a régióban jobban érvényesültek Zala megye szempontjai is, így legalább arányosan jutott uniós pénz a megyében lévő iskolák fejlesztésére, felújítására.
Bővebben...
 
Rendkívüli Megyegyűlés PDF Nyomtatás E-mail

ImageA Zala Megyei Önkormányzat saját forrásból és címzett támogatásból 3 idősek otthonát épített Zalabaksán, Szepetneken és Sármelléken. A szakmai koncepció szerint az 50 férőhelyes bentlakásos intézmények nappali ellátást is nyújtanak, és szorosan együttműködnek a kistérség településeivel és szociális alapszolgáltatást nyújtó szolgáltatóival.

Bővebben...
 
Rendkívüli Megyegyűlés PDF Nyomtatás E-mail
Image A Zala Megyei Önkormányzat saját forrásból és címzett támogatásból 3 idősek otthonát épített Zalabaksán, Szepetneken és Sármelléken. A szakmai koncepció szerint az 50 férőhelyes bentlakásos intézmények nappali ellátást is nyújtanak, és szorosan együttműködnek a kistérség településeivel és szociális alapszolgáltatást nyújtó szolgáltatóival.
Bővebben...
 
Polgári hírlevél PDF Nyomtatás E-mail

A nyomtatott, negyedévente megjelenő kiadványunk mellett most elektronikus hírlevelet is útjára bocsátunk, mely kétheti rendszerességgel kíván hírt adni a legfontosabb hazai, térségi, választókerületi történésekről. Az elektronikus hírlevél az Önök segítségével programokat is ajánlhat a térségünkben élők számára, de tartalmazhat olyan aktualitásokat is, melyekre Önök hívják fel a figyelmünket.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 10