Manninger Jenő
A magyar föld jövője nem függ Brüsszeltől PDF Nyomtatás E-mail

Orbán Viktor szerint "a magyar föld jövője nem függ brüsszeli döntéstől, csak tőlünk"; ha a Fidesz alakít kormányt, külföldiek nem vásárolhatnak földet Magyarországon.

Bővebben...
 
A Fidesz képviselőjelöltje: Manninger Jenő PDF Nyomtatás E-mail

Manninger Jenő, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a Zala 3 számú választókerületében, Keszthely és térségében. Az 55 éves építőmérnök nyolc éve a térség egyéni országgyűlési képviselője, 2006-ban az első fordulóban győzött.

Bővebben...
 
Elkészült a Mozgás Háza PDF Nyomtatás E-mail

Pénteken birtokba vehették a keszthelyi Mozgás Házát a Vajda János Gimnázium tanulói. A volt Petőfi mozi felújított épületét Manninger Jenő, a beruházást előfinanszírozó Zala Megyei Önkormányzat elnöke, Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere és Szörényi Zoltán, a gimnázium igazgatója adta át.

Bővebben...
 
Itt az idő! - ünnepi megemlékezés Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail

Március 15-én az 1848/49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett megemlékezést Keszthely Város Önkormányzata. A rendezvény 14.00 órakor főtéri gyülekezővel kezdődött, ahonnét lovas huszárok és fúvószenekar kíséretében vonultak az ünnepelők a Balaton Múzeum elé.

Bővebben...
 
"A mi éveink" - Magyarország számokban 2002-2010. PDF Nyomtatás E-mail

"Igen, megcsináltuk!, Nem kell félni, nem fog fájni!, Pannon Puma, Ez az adócsökkentés kormánya, Nem lesz gázáremelés!..." - halljuk ezt már nyolc éve. Tudjuk mit mond a kormány. De mit mondanak a számok? Megrendítő film Magyarország elmúlt nyolc évéről.
http://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

 

 
Március 15-i megemlékezés Dióskálon PDF Nyomtatás E-mail

Máricus 14-én, vasárnap 15.00 órakor tartja ünnepi megemlékezését Dióskál Község Önkormányzata a Faluház előtti téren. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett ünnepségen a dióskáli honvédek tiszteletére emelt emlékmű avatására is sor kerül. Ünnepi beszédet mond Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

 
Schmitt Pál Keszthelyen PDF Nyomtatás E-mail

Pénteken Zalában járt Schmitt Pál, az Európai Parlament alelnöke. A politikus többek között Manninger Jenő képviselő kampánynyitó rendezvényén is részt vett Keszthelyen.

Bővebben...
 
Vendégül látták a dunaszerdahelyi futballmeccs egyik áldozatát PDF Nyomtatás E-mail

Gyógykezelésen egy hétig Hévízen tartózkodott a 2008. november 1-én a DAC-Slovan mérkőzésen a szlovák rendőrök rohamának egyik legsúlyosabb sérültje, Lengyel Krisztián.

Bővebben...
 
Schmitt Pál: Be fogjuk vezetni a három csapás törvényét! PDF Nyomtatás E-mail

Schmitt Pál szerint az új kormány már rögtön a ciklus elején bevezeti a "három csapás törvényét" a nemzeti kormányzás egyik alaptételeként megfogalmazott rend és közbiztonság védelme érdekében.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

5. oldal / 10