Manninger Jenő
Közoktatási javaslatok a Fidesztől PDF Nyomtatás E-mail

A Fidesz három közoktatási javaslattal indítaná az új Országgyűlést. Egyrészt a jogosítvány megszerzését az általános iskola nyolc osztályának elvégzéséhez kötné, másrészt súlyosabban büntetné a tanárokkal szemben elkövetett erőszakos cselekményeket, továbbá a gyermek iskolába járásához kötné a családi pótlék kifizetését a szülő számára.

Bővebben...
 
850 ezer ajánlószelvénynél áll a Fidesz PDF Nyomtatás E-mail

Nyitrai Zsolt szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: nagy megtiszteltetésnek érzik, hogy már ennyien bizalmukba fogadták a Fidesz-KDNP jelöltjeit, és nekik adták az ajánlószelvényüket. 8-a óta folyik az ajánlószelvények gyűjtése, és az országgyűlési választások első fordulójáig még 53 nap van hátra.

 

Bővebben...
 
A kormány kényszeríti hitelfelvételekre az önkormányzatokat PDF Nyomtatás E-mail

A szocialisták az önkormányzatok eladósodását bemutatva próbálnak vádaskodni a Fidesszel szemben a kampányban. Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke február 17-én sajtótájékoztatót tartott a Megyeházán a megyék valódi pénzügyi helyzetéről bemutatva azt, hogy a kormány az elmúlt négy évben mennyi pénzt vont el az önkormányzatoktól.

Bővebben...
 
Vigyázzunk, kinek adjuk a kopogtatócédulákat! PDF Nyomtatás E-mail

Többen arra készülnek, hogy a választókat megtévesztve, a Fidesz nevében gyűjtsenek ajánlószelvényeket az áprilisi országgyűlési képviselő választásokra. A büntetőtörvénykönyv szerint, aki ilyen módon megtéveszti a választókat, bűncselekményt követ el, és tette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Bővebben...
 
A kistelepülések továbbra is számíthatnak a Megyei Önkormányzatra PDF Nyomtatás E-mail

A szakképzésben részesülők ösztöndíj támogatásáról, a kistelepülések pályázatainak további támogatásáról is határozott a Zala Megye Közgyűlés 2010. február 12-i ülésén.

Bővebben...
 
Erős Fidesz-kormány lenne a legjobb a magyar gazdaságnak PDF Nyomtatás E-mail

Az elemzők többsége szerint erős Fidesz-kormány lenne a legjobb a magyar gazdaságnak az áprilisi választások után, mivel az végre tudná hajtani azokat a reformokat, amelyek a gazdaságot versenyképesebbé tennék - írta a Reuters 23 magyarországi gazdasági elemző megkérdezése alapján készült elemzésében.

Bővebben...
 
Fogadóóra PDF Nyomtatás E-mail

Január 25-én a Keszthelyi Televízió Fogadóóra című műsorának vendége volt Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő. A műsor témája a keszthelyi fejlesztések, beruházások voltak, amelyek a Zala Megyei Önkormányzat és Keszthely Város Önkormányzatának összefogása eredményeként indulnak.
Fogadóóra

 
A Fidesz bemutatta Zala megyei képviselőjelöltjeit PDF Nyomtatás E-mail

Gyutai Csaba, a Fidesz megyei elnöke, az országgyűlési képviselőjelöltjeik hétfői, zalaegerszegi bemutatásán közölte: a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt Zalában olyan országgyűlési képviselőjelölteket választott, akiket a saját közösségükben, választókörzetükben elfogadnak, életútjukkal, korábbi teljesítményükkel alkalmasak arra, hogy a reményeik szerint polgári többségű parlamentben képviseljék választóikat.

Bővebben...
 
Nem hagyják sorsára a kórházat PDF Nyomtatás E-mail

Minden hivatalos kormányzati propaganda ellenére állíthatjuk: az előző évekhez hasonlóan idén is folytatódik az önkormányzatokat ellehetetlenítő politika, és ez alól nem képeznek kivételt a megyei önkormányzatok sem. Mi több: velük kapcsolatban alig leplezhető az a cél, hogy a csőd szélére szándékozik taszítani őket a kormány.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

6. oldal / 10