Manninger Jenő
TV Fogadóóra - 2009. december 28. PDF Nyomtatás E-mail
{swfremote}http://www.tvkeszthely.hu/video_magazin?melyik=F20091228{/swfremote}
 
Koccintás és áldás a Balatonra PDF Nyomtatás E-mail
A Balaton, illetve a zalai part jövőjére, fejlődésére, valamint a turizmus növekedésére koccintottak a keszthelyi mólón. A hagyományteremtő Balatoni óévbúcsúztatón Manninger Jenő, a térség országgyűlési képviselője, a Zala megyei közgyűlés elnöke szólt a jelenlévőkhöz, hangsúlyozva: bízik abban, hogy a nehézségek ellenére a tónak, a hozzá kötődő turizmusnak van és persze lesz jövője, a várható nehézségek ellenére is.
Bővebben...
 
Meghitt karácsony PDF Nyomtatás E-mail
 December 24-én igazi karácsonyi meglepetés érte a 9 gyermeket nevelő Tuboly családot. Manninger Jenő a Zala Megyei Közgyűlés elnöke kopogott be Tubolyékhoz, akik nagy izgalommal várták vendégüket. A közgyűlés elnöke természetesen nem érkezett üres kézzel, de az ajándékozás előtt rögtönzött névsorolvasással ellenőrizte, hogy mind a 9 gyermek ott van -e a karácsonyfa mellett.
Bővebben...
 
Fedezze fel az 1000 éves Zalát - könyvbemutató Zalaegerszegen PDF Nyomtatás E-mail
 Zala megye kulturális, természeti, néprajzi értékeit, gasztronómiai hagyományait, turisztikai kínálatát mutatja be a Fedezze fel az 1000 éves Zalát című kötet, amelyet pénteken mutattak be Zalaegerszegen. A 160 oldalas, több mint 240 színes fotóval illusztrált könyv 12 fejezetben, 10 szerző írásán keresztül mutatja be a megyét. Élvezetes, könnyedebb, olvasmányos formában ír Zala megye értékeiről a kötet - fogalmazott a könyvbemutató után Manninger Jenő, a megyei közgyűlés elnöke.
Bővebben...
 
Megújult környezetben várják a kismamákat PDF Nyomtatás E-mail

Több mint 17 millió forintos beruházással bővült és megújult a keszthelyi kórház szülészeti-nőgyógyászati osztálya, az ünnepélyes átadás pénteken zajlott. Példaértékű összefogással: magánszemélyek és gazdasági társaságok adományainak és a keszthelyi önkormányzat hozzájárulásának segítségével valósulhatott meg az átalakítás.

Bővebben...
 
Új tanműhellyel bővült a keszthelyi Asbóth Sándor Szakiskola PDF Nyomtatás E-mail
Új tanműhellyel bővült az Asbóth Sándor Térségi Középiskola. Keszthely önkormányzata egy Balaton-parti ingatlanon biztosított egy épületet az iskolának, ahol a kőművesek, festők és a burkolók gyakorolhatják a szakmát. Az épület, ahol a tanműhelyt kialakították, régen tekepálya volt. Az átalakításhoz szükséges valamennyi munkát az iskola tanulói és oktatói végezték el. A beruházást szakképzési támogatásokból sikerült megvalósítani, csaknem két és fél millió forintból.
Bővebben...
 
Fontos állomásához érkezett a Fő téri projekt PDF Nyomtatás E-mail
Több fontos, Keszthelyt is érintő fejlesztésekről döntött a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács legutóbbi ülésén. Manninger Jenő, a Zala Megyei Területfejlesztési Tanács és a megye elnöke lapunknak beszámolt arról, hogy kiemel fontosságú projekt lett a Fő téri rekonstrukció második üteme, amely az elsővel együtt mintegy egymilliárd forintos uniós támogatást jelent. Jelentős előrelépés ez a város életében – véli az elnök, aki elmondta, hogy ha a tanács javaslata jóváhagyásra kerül az irányító hatóságnál, akár már tavasszal aláírásra kerülnek a szükséges szerződések.
Bővebben...
 
Telefonos reagálás PDF Nyomtatás E-mail
Manninger Jenő: „Mohácsi képviselő költségvetést magasztaló indoklására csak annyit mondanék: sajnálatos, hogy a Gyurcsány-, Bajnai-kormányok annyi kárt okoztak, hogy már vannak, akik egy ennyi megszorítást és elvonást tartalmazó költségvetést is dicsérni kényszerülnek.
Bővebben...
 
A 21. század kihívásai a közlekedésben PDF Nyomtatás E-mail
A Közép-Európai Közlekedési Folyosó Kezdeményezés Transzregionális Kormányzó Bizottsága (CETC Route65 ) soros elnöki tisztségét adta át a november 9-10-én Keszthelyen megrendezett konferencián Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke Varasd megye főispánjának.
Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 10